Passa på och anmäl dig nu

Utbildning börjar den 25 mars 2019 på vår utbildningsanläggning i Mönsterås. Utbildning för grävmaskin och hjullastare som anpassas för dig som är erfaren eller nybörjare.

Under vår grävmaskinkurs får du lära dig grunderna inom arbetsmiljö, förarbehörighet, säkerhet, riskbedömning, daglig tillsyn, manövrering, konstruktion, utsättning, anläggning, laser, materialkännedom, men också ritningsläsning. Beroende på din tidigare erfarenhet kan vi erbjuda antingen ett kompetensprov eller en utbildning på entreprenadmaskiner. Allt grävarbete i utbildningen sker på riktigt dvs inga simuleringar.

Grävmaskinen är en fantastisk entreprenadmaskin som man kan uträtta en mängd olika arbetsuppgifter med. En duktig och erfaren grävmaskinist har en kompetens som många företag verkligen efterfrågar.

Enligt Arbetsförmedlingen är framtidsutsikterna goda för grävmaskinister. Det utbildas för få anläggningsmaskinförare på gymnasieskolans bygg- och anläggningsprogram och antalet som utbildas är inte tillräckligt för att motsvara arbetsgivarnas behov.

Motivera Utbildning AB har instruktör som tecknat avtal med TYA om maskinförarutbildning.
Kontakta oss gärna på 020-45 44 00 eller anmäl dig.