Lastbilsmonterad kran över 18 t.

Som vanligt så startar vi med en validering där vi ser dina förkunskaper på lastbils monterad, Fordonsmonterad kran , är du duktig så är du klar på en dag.

Vet du med dig att du inte har några förkunskaper, så kan det vara lika bra att du är med direkt i en utbildning för den fordonsmonterade kranen.

Vi börjar dag ett med säkra lyft och lasthantering. Där vi går igenom de olika lyftredskapen som du kan råka ut för, lyftstroppar, lyftkättingar och stållinor. Vi lär dig kassationsregler och vad man skall tänka på för att på ett säkert sätt kunna hantera sin kran.

Dag två startar vi med praktiska övningar, med bland annat långgods, container hantering, hur du häver svängningar och mycket mer. Denna utbildning är för dig som kör större kranar eller varför inte gå denna utbildning direkt. Det är nämligen så att Lastbilsmonterad kran upp till 18 ton meter ingår.

Utbildningen följer TYA:s regler och du erhåller utbildningsintyg efter genomgången utbildning. Har du arbetat mer än 4.000 timmar med maskinslaget ansöker vi om ditt yrkesbevis direkt.