Motivera Arbetsplatsutbildningar + lite historik

Motivera Utbildning driver sedan många år tillbaka utbildningar inom Transport och Entreprenad. Bolaget grundades under 1994 av Fred Hagman och hette på den tiden Motivera TDL. 2007 så ombildades bolaget till aktiebolag och döptes om till Motivera Utbildning AB.

Fred Hagman är nämligen min svärfar och 2007 så hade han övertygat mig att jag borde ge mig in i utbildningsbranschen och allt vad det innebär.
Nu har jag löst ut Fred ur bolaget och han arbetar just nu lite då och då när han känner för det.

Det där med utbildningsplatser är ett lustigt kapitel i sig. Där Motivera har våra kunder sedan gammalt är i Mälardalen, Skåne, Halland, Gotland, Blekinge och numera även i Småland, med Kalmar län som bas.

På Gotland håller Motivera vanligtvis våra utbildningar i Visby, där Motivera har ett aktivt samarbete med Hansa utbildning. Vi håller naturligtvis utbildning på andra platser på Gotland efter önskemål, just nu så skall Motivera till Klintehamn, Bro och Visby.

I Mälardalen håller Motivera utbildningar oftast i Enköping, men det händer även att vi är i Uppsala, Västerås, Östhammar, Österbybruk m.m.

Skåne där är Motivera ofta i Höör, Hörby, Malmö, Lund, Ystad m.m.

I Halland är vi just nu i Varberg, Göteborg, Kungsbacka, Åsa, Halmstad m.m.

Blekinge håller Motivera utbildningar i bland annat Karlskrona, Ronneby, Karlshamn och var vi har sedan många år ett samarbete med Naturbruksgymnasiet i Bräkne-Hoby.

Jag kommer försöka hålla lite uppdateringar på hemsidan. Hör av Er om Ni vill veta mer.

Motivera Utbildning

Magnus Olsson

0730-630 350

växel 020-45 44 00