Validering Mobilkran

Kort fakta

Kurslängd: 8h

Förkunskaper: Tidigare erfarenhet samt god vana.

Kursbevis: Valideringen ger efter godkänt teoriprov och praktiskt prov ett utbildningsintyg eller yrkesbevis.

Certifiering via TYA alt. Motivera Utbildning.

Om utbildningen

För att arbeta som förare av mobilkran krävs C-körkort. För små mobilkranar kan det räcka med traktorkort eller B-kort. Man ska ha fyllt 18 år och ha godkända kunskaper. För att få utbildningsintyg eller yrkesbevis från TYA krävs teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter.

Möjlighet finns att lägga upp en individuell utbildningsplan.

Vi kan skräddarsy alla utbildningar efter era specifika behov!
Kontakta oss på 020-45 44 00 eller info@motiverautbildning.se

För att arbeta som förare av mobilkran krävs C-körkort. För små mobilkranar kan det räcka med traktorkort eller B-kort. Man ska ha fyllt 18 år och ha godkända kunskaper. 

Certifiering via TYA alt. Motivera Utbildning.

Kommande utbildningar

« Bakåt

Validering Mobilkran


Kursbeskrivning

Vi har som vanligt vår valideringsdag (uppkörning) där vi ser dina kunskaper när det gäller mobilkran. Är du duktig så kan du vara klar under en dag, du får köra praktiskt med mobilkran och visa dina kunskaper och även göra ett par teoretiska prov. Utbildning till mobilkransförare är från en dag upp till 20 veckor. Vi hjälper till med praktikplats där du får göra din praktiska del av utbildningen. Detta verkar vara ett framtidsyrke, det finns lediga jobb och de som har jobb trivs väldigt bra på sina arbetsplatser. Utbildningen följer TYA:s regler och du erhåller utbildningsintyg efter genomgången utbildning. Har du arbetat mer än 4.000 timmar med maskinslaget ansöker vi om ditt yrkesbevis direkt.
Inga tillgängliga datum för den valda kursen